Maak je eigen Popart Portret!

Tijdens deze workshop schildert u in een ontspannen huiselijke sfeer op een unieke locatie midden in de Noord-Hollandse Mijzerpolder een portret in de stijl van de bekende kunstenaar Andy Warhol. Door met contrast en felle kleuren te werken krijgt ieder werk een uniek en opvallend karakter.

Aan het einde van de workshop kunt u het door u gemaakte schilderij meteen mee naar huis nemen, omdat we zullen werken met sneldrogende acrylverf.

Vooraf vraag ik u om foto’s te mailen, die ik zal bewerken tot een goed uitgangspunt voor het schilderij dat u wilt maken.

Houd er rekening mee dat ik minimaal anderhalf week van tevoren uw foto’s moet hebben ontvangen. Niet iedere foto is namelijk geschikt voor deze popart techniek. Het is dus handig om ruim op tijd de foto te sturen, zodat ik u, indien nodig, nog om een ander foto kan vragen.

De workshop duurt zo’n drie a vier uur uur en is prima geschikt voor beginners.

  • Maximaal aantal deelnemers: 6
  • Kosten inclusief materiaal, schildersdoek van 40 x 40 cm en koffie en thee: 55 euro per persoon.

Voor de diverse data waarop de workshop wordt gegeven, klik hier.

Ook is het natuurlijk mogelijk om in overleg de workshop op een andere datum te volgen, mits er voldoende deelnemers zijn. Eventueel zou, tegen meerprijs, daarbij ook een uitgebreide lunch verzorgd kunnen worden.

Voor meer info of aanmelden: bel 06 50 58 1316 of mail naar info@anoukbrusse.nl

Locatie: Vrouwenweg 4, 1636 WD Schermerhorn

De Mijzerpolder